joi, 12 februarie 2015

De ce sa angajezi o ursitoare de botez?


Sunt multe lucruri pe care le poti face pentru  imbunatatirea atmosferei  unei petreceri. La petrecerea nuntii poti aduce tot felul de numere de spectacol (dansatori,  cantareti de diferite de genuri de muzica)  care sa destinda atmosfera si sa iti incante  invitati. La fel poti face si pentru o petrecere de botez, poti chiar sa aduci actori care sa puna in scena mici piese de teatru, sau poti aduce ursitoare de botez.
Un alai de ursitoare de botez, nu costa foarte mult, iar efectul pe care il are, acopera orice pret. Cu doar cateva sute de lei poti oferi invitatilor tai un spectacol plin de magie, menit sa ii ureze micutului bun venit in lumea noastra si sa ii urseasca toata fericirea din lume. In functie de preferintele voastre le puteti ruga sa compuna o piesa de teatru croita dupa numele si “chipul”copilasului. Adica tot spectacolul se va invarti in jurul vedetei botezului,  de la dansuri si cantece pana la povesti populare pline de talc, croite dupa destinul copilului tau.
Chiar daca acum alaiul de ursitoare de botez a devenit un spectacol mai comercial, el are originile in traditia poporului nostru. In vremuri de mult trecute, se credea ca exista trei ursitoare Viata, Norocul si Dragostea, care vin in ziua nasterii copilului si ii ursesc intreg destinul.
In concordanta cu aceasta credinta, alaiul nostru de ursitoare numara tot trei ursitoare care vor ursi noroc, dragoste, viata lunga si sanatate noului venit.
 Ursitoarele sunt intru totul raspunzatoare de atmosfera petrecerii, iar atunci cand sunt pe scena descantand in jurul copilasului, puteti chiar avea parte de surprize placate pentru ca alaiul de ursitoare de botez vine cu tolba incarcata de cadouri pentru toti micii invitati ce vor fi prezenti la petrecere. De la baloane la mici jucarii care sa aduca zambetul pe chipurile copilasior, toate aceste mici sursprize sunt, de cele mai multe ori incluse in pachetele de servicii ale firmelor de specialitate.
Tot ce va ramane de facut, daca aveti de gand sa angajati niste ursitoare de botez, este sa le cautati pe internet in localitatea voastra, sau in ziarele locale, sa vedeti daca sunt disponibile in data aleasa de voi, ce fel de pachete au si pretul acestora. Majoritatea nu vor trece de 500 de lei, dar difera de la caz la caz, in functie de cerintele dumneavoastra. In orice caz, toti cei care au avut ursitoare prezente la botezul copiilor, s-au declarat mutumiti si incantati de rezultate, pentru ca in falul acesta au fost in gandul invitatilor si in saptamanilor ce au urmat petrecerii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu