duminică, 4 ianuarie 2015

Ursitoare la pret fermecat



O ursitoare la botezul copilului tau face cu siguranta diferent, si isi merita banii cu varf si indesat. Nu doar ca incanta invitatii cu cele mai frumoase versuri talmacite pentru copilul tau, dar incanta in acelasi timp si copiii si parintii.
Totusi, pentru un astfel de sepctacol nu trebuie sa va cheltuiti toti banii. Cu un buget bine stabilit, veti putea sa faceti o surpriza frumoasa micilor dumneavoastra invitati, si in acelasi timp sa insuflati speranta pentru toti copiii. Nu e usor sa gasiti un alai de ursitoare la pret bun, insa cu siguranta merita cautarea. Trebuie sa stiti ca preturile variaza de la cateva sute de lei la peste 1000 de lei, in functie de durata spectacolului, numarul ursitoarelor si recuzita de care acestea au nevoie pe durata spectacolului. 
In functie de pregatirea profesionala a ursitoarelor, va trebui sa mai scoateti ceva banuti din buzunar, pentru ca actritele profesionist sunt putin mai piperate la pret, insa merita fiecare banut.
O alta variabila a spectacolului cu ursitoarele este desfasuratorul. Unele ursitoare isi fac doar numarul de teatru cu numele micutului inclus in spectacol, in schimb ce, pentru pachete mai consistente, ursitoarele vor avea sesiune de pictare pe fata, pentru micutii prezenti la eveniment. De asemenea, acestea pot imparti baloane, praf magic sau stelute norocoase  cu mititeii sau pot chiar organiza o tombola cu alte premii magice, insa toate aceste bonusuri, vin cu cateva costuri suplimentare din partea dumneavoastra.
Totusi, toate aceste mici artificii nu depasesc, per total 1000 de lei, astfel ca puteti organiza un mini spectacol magic pentru invitatii dumneavoastra cu bani putini si de mare efect.   Trebuie doar sa gasiti un alai de ursitoare la pret corect, care sa se reflecte in serviciile pe care acestea le presteaza. Nu va fi usor, insa la sfarsit veti fi recunoscatori. Cu siguranta toti vor povesti cunoscutilor ce frumoasa era atmosfera la petrecere si veti fi laudata pentru ideea dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu