joi, 1 ianuarie 2015

Cum gasesti cea mai buna ursitoare de botezPlanificarea petrecerii de botez este la fel de complicata ca si planificarea nuntii. In mare parte sunt aceleasi detalii, doar ca acum se schimba tematica, totul fiind pregatit pentru  sarbatorirea venirii pe lume a unui prunc.  
Una din principalele probleme ce trebuiesc rezolvate din timp este localul sau locatia unde va avea loc petrecerea, pentru ca odata ajunsi acolo va trebui sa stabiliti, de asemenea si  meniul pentru invitati. Dupa stabilirea acestor doua mari componente, va trebui sa gasiti cele mai bune moduri in care sa pastrati invitatii bine dispusi. Muzica, artificii si de ce nu  o ursitoare de botez.
Pentru muzica, puteti opta pentru  un DJ sau pentru o mica orchestra iar cand vine vorba de artificii va trebui sa cautati un distribuitor autorizat.
Va mai ramane o problema, cum gasiti o ursitoare de botez? Destul de simplu, de fapt.  Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti un motor de cautare, si veti vedea cum un singur cuvant face minuni.  In functie de bugetul de care dispuneti va trebui sa va reduceti cautarea la doar cateva optiuni. La fel si locatia dumneavoastra va determina cate ursitoare de botez veti lua in calcul. Pentru o eficienta crescuta, puteti tasta direct pe motorul de cautare orasul in care va aflati.
Dupa ce ati gasit cateva ursitoare care va convin, incepeti sa sunati. Incercati sa observati ce beneficii aveti, daca vi se ofera vreun bonus, daca  sunt disponibile ursitoarele in data stabilita de dumneavoastra. De regula, spectacolul dureaza in jur de 30 de minute, include incantatia magica a ursitoarelor si, in functie de bugetul dumneavoastra, tot felul de cadouri pentru copiii prezenti.
In general pachetul maxim, cu toate bonusurile incluse nu trece de 500 de lei, pentru prezenta ursitoarelor la petrecere timp de jumatate de ora. In acest pachet va trebui sa fie inclus numarul ursitoarelor, facepainting la sfarsitul programului acestora, microfoane, baloane pentru toti copiii, confetti si, de ce nu, un cadou surpriza, pentru copilul in cauza si pentru voi, parintii.
In speranta ca v-am luminat cautarile, veti avea nevoie de rabdare si iscusinta pentru a organiza cel mai frumos botez, impreuna cu trei ursitoare  incantatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu