marți, 2 decembrie 2014

Ursitoare la pret magic



Daca tocmai ati spus “bine ai venit!” copilasului vostru, inseamna deopotriva, ca sunteti in cautarea de idei pentru cel mai frumos botez care sa devina o amintire extraordinara. Aflati ca acest lucru  poate deveni posibil mult mai usor decat ati crede. Unul dintre cele mai importante lucruri la care trebuie sa va ganditi este daca doriti sa aveti un mic spectacol cu ursitoare pus in scena la botez, sau daca ati prefera altceva. Personal, nu cred ca exista ceva mai impresionant decat un spectacol cu ursitoare bine pus la punct, personalizat si plin de farmec. De aceea, exista acum spectacole cu ursitoare la pret bun, corect care va vor incanta atat pe dumneavoastra cat si pe oaspetii dumneavoastra.
Trebuie sa stiti ca un pachet minimal cuprinde spectacolul personalizat cu numele copilului, baloane pentru copiii care iau parte la petrecere, dar si muzica ambientala  si o mica sedinta foto cu ursitoarele si copilasul si fericitii parinti. Cu cat creste pretul, este evident ca pachetul se imbunatateste considerabil, dar sa nu credeti ca pachetul minimal este de neglijat, sau ca nu este de calitate, dimpotriva, contine mai putine servicii, calitatea ramanand aceeasi. Puteti opta pentru oricare pachet doriti, pentru ca niciunul nu trece de 400 de lei, suma fiind una rezonabila, avand in vedere tarifele pentru alte parti importante ale petrecerii.
Nici in Bucuresti nu exista ursitoare cu pret mai bun de atat, asa ca va indemn calduros sa nu mai cheltuiti bani fara rost, ci sa investiti cu cap. Un moment frumos cu ursitoare care face din petrecerea dumneavoastra una greu de uitat, si cu siguranta cei care va vor urma or sa vrea sa o egaleze.  Nu neglijati aceasta posibilitate pentru nu stiti ce pierdeti. Ursitoarele vor crea o atmosfera intima si in acelasi timp fastuoasa, si vor crea pentru dumneavoastra cadrul perfect pentru un inceput de viata norocos si plin de iubire. Cele trei ursitoare vor descanta copilului si ii vor pune in “bagajul vietii” noroc si intelepiciune si vor adauga pe deasupra toata dragostea din lume,pentru ca bebelusul dumneavoastra sa fie fericit pentru tot restul vietii. Desi acest spectacol are mai mult o semnificatie simbolica, ritualul se trage din vechi traditii, care incercau sa dea o soarta mai buna tuturor copiilor nou-nascuti, o soarta care sa-I fereasca de boli, accidente, neajunsuri si suferinta. Cu siguranta ca si dumneavoastra va doriti asta pentru copilul dumneavoastra, asa ca cine stie, ritualul ii poate aduce noroc si ocrotire copilului fara ca macar sa va dati seama. 
Aveti asadar, ocazia, sa organizati un spectacol cu ursitoare la pret excelent, si de asemenea sa pastrati traditia vie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu