vineri, 3 octombrie 2014

Daca si tu vrei sa respecti traditia atunci angajeaza cele mai bune ursitoare Bucuresti pentru botezul copilului tau!



Traditia spune ca ursitoarele sunt trei zane, una mare, una mijlocie si una mica cu un rol foarte important in viata noului nascut. Acestea trebuie sa ii urseasca viitorul copilului si vin la geam sau in camera copilului inca din prima zi de viata. E drept ca povestea difera in functie de zonele tarii, iar numarul de trei este modificat tot in functie de zonele tarii in sapte, noua sau chiar doisprezece, insa cea mai intalnita poveste este cea cu trei ursitoare.
Tot traditia ii face pe oameni ca in primele zile de la nasterea copilului sa aiba o masa plina, pe care ursitoarele sa o vada, pe masa se pun tot felul de alimente si obiect precum: sare, ulei, paine, faina, malai, busuioc, dulceata, mancare, creioane, carti, etc.
Ei bine, traditia e traditie, insa iata ca in ziua de azi ai posibilitatea sa a angajezi niste ursitoare Bucuresti care sa vina la botezul fiului tau si sa faca un adevarat spetacol ca in povesti.
De ce sa angajezi niste ursitoare prfesioniste?
In primul rand pentru spectacolul pe care il pot face, cu siguranta invitatii o sa ramana cu gura cascata cand vor vedea momentul artistic oferit de cele trei ursitoare Bucuresti, iar copii se pot bucura de povestea lor. De asemenea, aceste ursitoare Bucuresti vin si le ofera copiilor facepaiting, sedinte foto si baloane pentru ca atmosfera sa fie una de petrecere.
Cu siguranta din punct de vedere economic nu este o facilitate foarte mare, o echipa de ursitoare profesionista cere in medie intre 300 si 400 de lei pentru botez, in acesti bani intra si un cadou surpriza din partea lor.
Nu iti mai pierde timpul si angajeaza si tu o echipa de ursitoare pentru un botez autentic si pentru o  petrecere cu adevarat incantatoare la care sa se bucure toata lumea, incepand de la cei mici pana la adulti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu