vineri, 25 aprilie 2014

Petreceri de basm cu ursitoare botez Bucuresti

Probabil stiti ca venirea pe lume a unui copil a reprezentat intotdeauna o binecuvantare pentru toti parinti. Acestia aduc parintilor si celor din jur foarte multa bucurie, zambete, speranta si  multa incredere unei familii care este la inceput de drum. De aceea acest lucru trebuie sarbatorit cu o petrecere frumoasa data in cinstea bebelusului de la care nu pot lipsi aceste ursitoare botez Bucuresti. Petrecerea data in cinstea noului nascut va fi facuta imediat dupa crestinarea acestuia, deoarece botezul este cel mai important pas prin care trebuie sa treaca cel mic. In urma botezului acesta va primi un nume de la parinti sau nasi, nume ce il va purta intreaga viata.

Dupa crestinarea acestuia va urma marea petrecere prin care va fi sarbatorit noul membru al familiei, petrecere ce trebuie sa fie neaparat una speciala si deosebita cu elemente de poveste care sa transforme petrecerea intr-o poveste de vis prin care invitati prezenti la petrecere dar si parinti sa treaca prin diferite stari de emotie. Acest lucru se poate face cu ajutorul acestor ursitoare botez Bucuresti care au darul de a transforma petrecerea din una obisnuita intr-o atmosfera de basm. Momentele prezentate de ursitoarele de botez vor fi pline de magie si farmec si vor reusi cu siguranta sa impresioneze toti invitati, in special copii prezenti la petrecere.


Ursitoarele de botez vor veni la petrecerea bebelusui imbracate in rochii foarte frumoase si deosebite, asemanatoare celor din basme, si vor reusi datorita spectacolului facut sa transforme petrecerea intr-o adevarata poveste. Aceste ursitoare de botez din Bucuresti vor veni la petrecerea bebelusilor cu daruri foarte bine alese in functie de zodia acestui, iar pe langa acestea vor pregati momente si urari speciale compuse special pentru fiecare bebelus in parte. Ursitoarele de botez prezente la petrecerile bebelusilor sunt actrite profesioniste de teatru, iar datorita acestui lucru acest eveniment atat de important va fi unul de vis de care cei prezenti la petrecere vor fi incantati. Peste ani cand va creste copilul si va vedea filmarile si pozele de la petrecerea sa de botez va fi cu siguranta foarte incanatat si impresionat de ce petrecerea a avut parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu